Get Adobe Flash player

In de leegstaande ruimte van de Wegwijzer, naast de bibliotheek, zijn ook verschillende kunstenaars aan het werk. Het is een open atelier, waar wijkbewoners op aanvraag gebruik van kunnen maken als er ook een activiteit voor de wijk tegenover staat. Op een zonnige dag in mei waren Marijke Langius en Ellie Schrotenboer er aan het werk.

 

Marijke en Ellie organiseren er een maandelijks terugkerende inloopavond voor kunstenaars en creatievelingen uit de wijk. Die heeft al 3 keer plaatsgevonden en werd goed bezocht. De kunstenaars die in het verleden samenkwamen in Atelier Pand49 blijken dus wel weer behoefte te hebben om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen in  de avonduren.

 

Ben je ook kunstenaar of creatieveling en wil je je aansluiten, meld je dan aan als lid van de Facebookgroep ' Blije Artistiek-um in de wegwijzer'.

De ruimte in de Wegwijzer is op dit moment niet vrij toegankelijk en daardoor niet geschikt als expositieruimte zoals in een eerder bericht is vermeld. Mogelijk dat daar in de toekomst nog verandering in komt.

Het is wel een ruime en lichte ruimte met veel mogelijkheden. Er is voldoende meubilair aanwezig waardoor er prima workshops en bijeenkomsten kunnen worden gehouden.

Momenteel wordt er door de kunstenaars hard gewerkt aan schilderijen voor de komende expositie voor 40 jr Beijum die vanaf 1 juni te zien zal zijn bij Wij-Beijum aan de Isebrandtsheerd.

 

Met vriendelijke groet, 

Marijke Langius en
Ellie Schrotenboerwww.ellieschrotenboer.nl
www.facebook.com/paardenschilderij


bw IMG 0094bw IMG 0095

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen