Get Adobe Flash player

Vrije Tijd

Toen ik vandaag terugkwam van boodschappen doen bij AH had ik het geld in mijn jaszak gedaan i.p.v. in mijn portemonnee. Ik had niet in de gaten dat een briefje van 5 uit mijn jaszak viel toen ik mijn fietssleutel pakte. Op het zelfde moment kwam er een jongen naar me toe om me het briefje te geven. Toen ik hem wilde bedanken wees hij naar de eigenaar van de loempiakar, hij had het gezien en één van zijn klanten op mij afgestuurd. Ik liep naar de verkoper toe om hem te bedanken, ik zei dat ik wel een foto van hem wilde maken om op lijn6 te zetten. Bescheiden als de man was wilde hij niet op de foto, de kar staat er wel op en de klant die mij het briefje overhandigd had staat wel op de foto.

bw IMG 6876De loempiakar voor het winkelcentrum

Ondanks het zonnige weer moesten de jassen nog wel aanblijven tijdens het spelen op het klimtoestel in Lewenborg.

klimtoestel20190223 140541

Zaterdag 22 september vond er een braderij plaats op plein-oost. Het weer was wat kleumig want de zon liet het afweten maar de stemming zat er goed in. Ouders gaven toestemming hun kinderen te laten fotograferen en er stonden stands met zelfgemaakte spullen zoals oorbellen waar niet op af te dingen viel vanwege materiaal kosten en de tijd die er in was gestoken. Kinderen stonden met hun handeltjes langs de kanten van de Aldi. Het is altijd leuk als dit soort evenementen worden georganiseerd, het geeft levendigheid aan het plein en ook de Aldi vaart daar wel bij.

 

De zomervakantie voor het basisonderwijs in het noorden is officieel vanaf 21 juli tot 2 september, tot dan zijn de scholen gesloten. De periodes verschillen tussen het zuiden, midden en het noorden van het land. Nu al vierden sommige scholen in Beijum waaronder het palet de zomervakantie door middel van sport en spel.

bw IMG 2300

Knipsel

 

juridische

beijumnieuws2