Get Adobe Flash player

Nieuwsflits

De Beijumer is afgelopen maandag op 25 februari weer uitgebracht, daarna is de krant door heel Beijum verspreid. Mocht u niet in Beijum wonen en u wilt de krant toch graag ontvangen dan is hij op de volgende plaatsen verkrijgbaar: alle lagere scholen in Beijum, het Gezondheidscentrum, de bibliotheek, alle kapperszaken in beide winkelcentra, de Primera, dierenzaak Hoogenberg, de slagerij, AH, de Wiershoeck, de Boerderijum en in bijna alle winkels in wc-west en oost. Het hoofdnieuws is de verhuizing van de Kleihorn, het Heerdenhoes, Wij, de Zijlen en de senioren naar het nieuwe gebouw aan de Melsemaheerd. De aanblik van het gebouw staat vermeld op de eerste bladzijde van de Beijumer.
krant IMG 6506De Beijumer lag maandag al bij de Primera in het schap

't Witte Lam is een kleine achtkante poldermolen ten noordoosten van de stad Groningen, gelegen aan de Groningerweg 47, onder de rook van het dorp Zuidwolde. De molen werd in 1860 gebouwd ter vervanging van de een jaar daarvoor ingestorte spinnenkopmolen.
bw1IMG 9978

Knipsel

Dit weekend zijn er 3 lammetjes geboren in Zuidwolde, het andere drachtige schaap, wat een stuk kleiner is moet over 9 dagen bevallen. Dat schaap heeft moeite met lopen en men verwacht dat ze net als het andere schaap van 3 lammetjes in verwachting is.

bw1IMG 9961Er zijn dit weekend 3 lammetjes geboren in Zuidwolde waaronder één zwarte.

juridische

Weerfoto's Beijum

beijumnieuws2