Get Adobe Flash player

Vandaag op zondag 26 mei vanaf 10 uur is er een leuk jaarfeest georganiseerd op de dierenweide/ speeltuin en in de theeschenkerij van de BOERDERIJUM Beijumerweg 19a Beijum. Vanaf 11 uur kwamen de bezoekers langzaam binnendruppelen, ook de bewoners van de Zijlen waren erbij. Omdat het koud was, 10 graden, gingen de meeste mensen naar binnen voor een kop koffie. Ondergetekende had haar winterjas maar weer van stal gehaald en dat was maar goed ook want Jothea van NDE(natuur en duurzaamheidseducatie) had het in haar zomerjas best wel koud.

Het konijnenknuffelhok vond gretig aftrek bij de kinderen, alleen niet alle kinderen wisten hoe ze met die dieren om moeten gaan. Het blonde meidje op de foto had zelf konijnen en deed het hun voor hoe je die dieren het beste kan vastpakken zonder dat ze gaan spartelen. Er vonden deze dag allerlei activiteiten plaats zoals: schminken, springkussen, dieren voeren en aaien, plantjes poten en als klap op de vuurpijl een workshop Djembé met Heleen Groen.

Voor deze workshop was veel animo en er waren genoeg trommels beschikbaar zodat de kinderen hieraan konden deelnemen. De hele workshop van Heleen was zinderend om aan mee te doen of om bij te staan en te luisteren. De workshop werd binnen gehouden met groot succes. Voor belangstellenden voor de Boerderijum zijn sinds kort de mensen van de boerderijum te volgen op: facebook- Boerderijum Twitterboerderijumbeijum.

 

Philippine

 

 

 

bw-DSC00522

 

 

Reacties   

mirella
#1 mirella 26-05-2013 20:40
Prachtige foto philipine
heel erg mooi thanks
liefs mirella
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

juridische

Weerfoto's Beijum

beijumnieuws2