Get Adobe Flash player

Dat verschillende redacties van de Beijumkrant(BK) opgestapt zijn onder de terreur van Wim Klein is al erg genoeg. Met hun laatste publicatie heeft het BOB-bestuur echter het predicaat “Natrapper van het jaar” gewonnen in de wijk Beijum.

 

Vorige maand schreven we het artikel “Wijkdemocratie of onbehoorlijk gedrag” (klik hier) over de kruistocht van het BOB-bestuur om de ex-redactie van de BK zwart te maken bij alle raads- en collegeleden. Schoorvoetend hebben ze alle raads- en collegeleden een brief van de ombudsman moeten sturen dat ze er volledig naast zaten. De naam “lijn6.com” heeft nog nooit in de BK gestaan en dat geeft al veel aan over de wrok bij het BOB-bestuur. Zelfs bij de opening van lijn6 kon er geen sportieve felicitatie af. We hadden dus ook niet verontschuldigingen verwacht.

 

Afgelopen vrijdag stond er echter een artikel in de BK waarvan de honden geen brood lusten (klik hier). Ze citeren letterlijk uit het ombudsmanrapport wat ze de ex-redactieleden verweten. Dit terwijl de BOB niet ontvanger van het rapport is. De BOB is geen partij in het geheel maar voert zichzelf op als slachtoffer.

 

In het kort: er is een klacht bij de ombudsman ingediend over twee ambtenaren respectievelijk bij Ruimtelijke Ordening(RO/EZ) en OCSW. Er is nooit een klacht over Wim Klein ingediend bij de ombudsman!! De ombudsman heeft een ernstige klacht uit 2007 er bij gepakt die ook als onderwerp had “het gedrag van Wim Klein”. Zij heeft zelf contact opgenomen met Fehrmann omdat zij het fijne wilde weten van een eerdere klacht tegen een ambtenaar bij RO/EZ. E-mails uit die zaak liepen samen in de twee klachten. Wel is het gedrag van de heer Klein beschreven door de heer X (ondergetekende). Meneer X is dus niet Johan Fehrmann zoals de BOB beweert!

 

Al met al heeft zeker de BOB niet het recht uit het ombudsmanrapport te citeren. Het BOB-bestuur is nogmaals geen ontvanger en geen partij in het conflict. Lijn6.com heeft niet gepubliceerd uit het rapport uit respect voor de wens van de ombudsman om de beslissing van het college af te wachten. De eerste pagina, de samenvatting was vrijgegeven. Aan het ongegeneerd zwartmaken van mensen die hard voor de wijk gewerkt hebben komt maar geen einde. Pure karaktermoord!

Hans Koopman

 

Weer een sprekende satire. Klik op de satire om hem groter te maken.

De-BOBwaarheid

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

juridische

Weerfoto's Beijum

beijumnieuws2